SUNNY SIDE UP

Ann Van der Plaetsen en Wim Claeys vormen al vele jaren een muzikaal duo. Ann zingt, Wim begeleidt op piano.
Samen met het koor Papillon organiseren ze op zondag 10 maart 2024, tijdens de Culturele 14daagse van de gemeente Evergem, Sunny Side Up, een concert waar elke muzikant kan uitblinken: Ann zingt voornamelijk Franse chansons, Wim beroert verschillende klavieren en Papillon brengt internationale liederen met of zonder hun gezelschap. Severine Sierens is gastmuzikante en begeleidt met de klarinet.

Sunny Side Up laat je even wegdromen van een wereld waar vooral plaats is voor schoonheid en bewondering, liefde en toewijding, diversiteit en verbondenheid. Aan de zonnige kant van het leven wordt er tijd gemaakt voor geven, delen, bewonderen, vieren en uiteindelijk vredig gaan slapen na een dag vol positieve energie.

Er is nog een goede reden om te vieren: Wim Claeys zet met dit concert een kroon op zijn 30 jarige carrière als organist

Na het concert kan je genieten van koffie en gebak.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Steun Papillon!

Kan je niet aanwezig zijn op Sunny Side Up maar wil je wel een duit in het zakje doen? Stort dan een bedrag naar eigen wens op rekeningnummer BE45 8912 0411 5389 op naam van koor Papillon. Gebruik de mededeling 'steun Papillon + jouw naam'.